روش استفاده از سرم سیر سیاه 7
تقویت فولیکول های موی ریش با خواص بی نظیر سیر سیاه آتلیه
مانند سیر خام تازه، سیر سیاه نیز می تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند. کاهش قند خون بالا از مشکلات جدی چون علائم دیابت، اختلال عملکرد کلیه و موارد دیگر جلوگیری می کند. مقادیر بیشتر آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه نیز ممکن است به جلوگیری از عوارض مربوط به دیابت منجر شود. سیر سیاه در مقایسه با سیر سفید آنتیاکسیدانهای فعال بسیار بیشتری دارد. استفاده منظم از این نوع سیر در رژیم غذایی میتواند به تقویت سیستم دفاعی بدن در برابر بیماریهای مزمن و استرس اکسیداتیو کمک کند. هوموسیستئین (Homocysteine) نوعی آمینو اسید تولیدشده در بدن است که میتواند به دیواره رگهای خونی آسیب برساند و سلامت قلب و عروق را به خطر بیندازد.
در هفته اول ممکن است که ته بوتهها نیمسوز و پوست آنها قهوهای شود. حدود روز چهاردهم، سیرها سیاه و سفت میشوند و هفته بعد از آن سیرها شروع به چروکشدن میکنند و پوستشان شل میشود. برای این کار انگشت خود را محکم روی یک حبه سیر فشار دهید تا متوجه شوید که آیا نرم شده یا هنوز سفت است. اگر نرم بود، یک حبه سیر را از بوته جدا کنید و پوستش را بگیرید تا آن را دقیقتر بررسی کنید. سیر سیاه زمانی آماده است که نرم شده باشد و بافتی جویدنی داشته باشد.
پختن سیر میتواند بعضی از ترکیبات فعال آن را تغییر دهد، اما این به معنای از بین رفتن تمام خواص آن نیست، در واقع، سیر پخته نیز فواید زیادی برای سلامتی دارد. همانطور که میدانید سیر دارای عوارضی مانند بوی بد دهان است. علاوهبراین، سیر ممکن است بر توانایی لخته شدن خون شما تأثیر بگذارد. اگر اختلال خونریزی دارید یا داروهای رقیقکننده خون مصرف میکنید، قبل از افزایش مصرف سیر، با پزشک خود مشورت کنید. چندین مطالعه اخیر اثرات سیر را روی سلامت استخوان خصوصا در زنان پس از یائسگی اندازهگیری کردند. نتایج کارآزمایی بالینی که سال ۲۰۱۷ منتشر شد، نشان داد سیر میتواند استرس اکسیداتیو را که منجر به پوکی استخوان میشود، کاهش دهد.
سیر سیاه علاوه بر داشتن حبه های سیاه، طعم بسیار دلنشین تری دارد و قوام چسبناک تری نسبت به سیر خام دارد. نحوه استفاده سرم سیر سیاه برای ریش نیز مانند استفاده از آن برای موها است و هیچ تفاوتی ندارد و در قسمت نحوه مصرف بطور کامل در خصوص طریقه استفاده اصولی آن صحبت کردیم. اگر در استفاده از سیر و مشتقات آن مانند روغن ،سرم یا هر محصول دیگری که حاوی عصاره سیر باشد زیاده روی کنید، باعث برهم زدن تعادل هورمونی و ایمنی پوست می شوید.
سیر سیاه همچنین با کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو در رگها، از آسیب به بافتهای قلب و عروق جلوگیری میکند. این خاصیت به پیشگیری از تصلب شرایین و بهبود انعطافپذیری رگهای خونی کمک میکند که نتیجه آن کاهش فشار خون و تقویت عملکرد قلب است. از طرفی، سیر معمولی طعمی تند و بویی قوی دارد که ممکن است برای برخی افراد ناخوشایند باشد. مصرف منظم سیر سیاه میتواند به پیشگیری از اختلالات ناشی از افزایش سن مثل زوال عقل و آلزایمر که ناشی از آسیب سلولهای مغزیاند کمک کند. خواص آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی سیر سیاه میتواند سلولهای آسیبدیده بدن را ترمیم کند. خواص آنتیاکسیدانی سیر سیاه ده برابر قویتر از همین خواص در سیر سفید میباشد.
مصرف مکرر سیر سیاه به پیشگیری از اختلالات ناشی از افزایش سن مانند زوال عقل و آلزایمر کمک میکند که در اثر آسیب سلولهای مغزی ایجاد میشوند. برخی از دانشمندان ترکیبی را یافتهاند که با آلزایمر مرتبط است. بهگفته آنها اگر در مغز التهاب کمتری وجود داشته باشد، میزان این ترکیب کاهش مییابد و احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر نیز کمتر میشود.
در حقیقت، محققان متوجه شدند که عصاره سیر سیاه برای سلولهای سرطانی ریه، سینه، معده و کبد سمی است. افرادی که به طور طبیعی فشار خون پایینی دارند یا از داروهای کاهنده فشار خون استفاده میکنند، باید در مصرف آن احتیاط کنند. مصرف زیاد سیر سیاه ممکن است باعث افت شدید فشار خون شود که منجر به سرگیجه، ضعف و حتی غش میشود. مخلوط سیر سیاه با عسل یا روغن زیتون یک ترکیب تقویتی عالی برای بدن است که میتوان آن را روزانه مصرف کرد.
مواد مغذی این سیر با سیر معمولی متفاوت است و فواید متفاوتی برای سلامتی دارد. البته سیر سیاه از محصولات خوراکی رایج به شمار نمیرود، زیرا تولید آن دشوار و پرهزینه است. میتوانید سیر سیاه را له کرده و به سسها یا دیپهایی مانند حمص اضافه کنید.
هرچند تحقیقات زیادی درباره تأثیر سیر سیاه در دوران بارداری و شیردهی انجام نشده، اما توصیه میشود که زنان باردار و شیرده در مصرف این ماده زیادهروی نکنند. احتمال دارد که ترکیبات فعال آن باعث تحریک یا تغییر در هورمونها شود. این روشها نه تنها سلامت کلی بدن را بهبود میبخشند، بلکه راهی طبیعی برای افزایش انرژی، کاهش التهاب و پیشگیری از بیماریها هستند. این ماده همچنین به دلیل داشتن طعم ملایمتر و نبود بوی تند سیر تازه، به راحتی در رژیم غذایی روزانه گنجانده میشود و تأثیر مثبتی بر سلامت کلی بدن دارد. سیر سیاه ممکن است با داروهای دیگری که مصرف میکنید تداخل ایجاد کند، مثلاً داروهای رقیقکننده خون و فشارخون و داروهای مربوط به عفونت ویروسی در افرادی که نقص ایمنی دارند.
افراد زیادی برای مشاهده خواص سیر سیاه آن را در صبح با معده خالی می خورند تا از خواص درمانی آن بهرمند شوند. شما می توانید صبح با معده خالی این سیر را رنده کنید و داخل اب حل کنید تا بتوانید از خواص خوب آن بهرمند شوید. سیر سیاه برای تقوسیت سیستم ایمنی بدن و تقویت عملکرد سلول های ایمنی بدن لازن است و شما می توانید با خوردن سیر سیاه با معده خالی به کاهش وزن و تصیفه خون و رفع ناراحتی معده کمک کنید. به احتمال زیاد با سیر تازه و عطر و طعم قوی آن کاملاً آشنا هستید. در طی این فرآیند، حبه های سیر به رنگ سیاه در می آیند و بافت و طعم سیر نیز تغییر می کند.
طریقه مصرف سیر سیاه برای لاغری
روغن سیر سیاه برای مو نی نی سایت
روغن سیر سیاه برای مو دیجی کالا
سرم سیر سیاه برای مو نی نی سایت
قیمت روغن سیر سیاه برای مو
طرز تهیه روغن سیر سیاه برای مو
خواص روغن سیر سیاه برای مو
طرز استفاده از روغن سیر سیاه برای مو
خواص سیر سیاه برای کبد چرب نی نی سایت
طرز استفاده از سرم سیر سیاه